Over ons

YourMoney is een onafhankelijke vergelijker op het gebied van financiële producten. Wij hebben als doelstelling u als consument te helpen bij het maken van de juiste keuze door middel van een overzichtelijke en transparante vergelijking.

Hoe vergelijken wij?

Onze product- en prijsinformatie uit onze vergelijkers kopen wij, voorzover aanwezig en mogelijk, in bij gerenomeerde dataleveranciers. Op deze manier hopen wij een eerlijke, onafhankelijke maar ook vooral voorzover aanwezig volledige vergelijking te geven. Daarnaast betrekken wij in onze vergelijkingen openbare social media recenties van aanbieders door klanten. Wij nemen in onze vergelijking het grootste gedeelte van de aanbieders (verzekering- en kredietaanbieders / intermediairs) mee. Op deze site wordt niet geadviseerd en er wordt dus niet altijd gekeken of de getoonde vergelijking ook optimaal bij u als consument past. De producten worden alleen op prijs en op de door u gekozen eigenschappen vergeleken. Het kan zo zijn dat de producten op diverse punten van elkaar verschillen. Het is belangrijk dat u zelf als consument de exacte voorwaarden van de aanbieders met elkaar vergelijkt, deze zijn vooralsnog niet opgenomen op onze site.

Waar verdient YourMoney aan?

YourMoney ontvangt geen enkele financiële vergoeding voor het vergelijken van de verschillende producten. Als u via onze website http://www.YourMoney.nl doorklikt naar de website van desbetreffende aanbieder van uw keuze en daar het gekozen product daadwerkelijk afsluit, ontvangen wij in sommige gevallen enkel daarvoor een vergoeding. De geplaatste advertentiepositie die u vindt boven de resultaten van de vergelijkingen kan zijn ingekocht door een aanbieder van desbetreffend financieel product. Indien dit het geval is, staat dit altijd gemeld bij de advertentiepositie.

Wat doet YourMoney voor u als klant?

Wij bieden u als klant een overzichtelijk en transparant overzicht van financiële producten. Deze vergelijking is, waar mogelijk, volledig gebaseerd op de voorkeuren die u zelf heeft aangegeven. U als klant kunt op onze website niet direct specifieke financiële producten afsluiten. Hiervoor komt u terecht op de website van één van de door ons opgenomen aanbieders die meegenomen worden in de vergelijking. Het gebruik van de vergelijker is voor u gratis. In alle gevallen is er geen sprake van advies maar van execution only. Wij proberen d.m.v. onze vergelijking en uitleg u bij te staan in uw eigen keuze, bij execution only-dienstverlening is het nl. zo dat u als consument uiteindelijk zelf een verzekeringsproduct of lening kiest inclusief de productopties zonder inmenging van een adviseur, dus zonder advies. De aanbieder van het financiële product is tijdens de looptijd van het door u gekozen product altijd uw aanspreekpunt bij vragen en/of klachten over desbetreffende dienstverlening.