Adverteren op YourMoney

YourMoney.nl heeft dagelijks veel bezoekers op haar site die specifiek opzoek zijn naar een financieel product en in het bijzonder naar een verzekering of lening. Voor deze specifieke doelgroep bieden wij een overzichtelijke en transparante vergelijking waarbij wij als organisatie zoveel mogelijk aanbieders/ intermediairs van verzekeringen en leningen met elkaar vergelijken. Onze vergelijkingssite biedt adverteerders uitstekende mogelijkheden om hun product en/of merk (brand) extra onder de aandacht te brengen bij een zeer geïnteresseerd publiek.

Bereik uw doelgroep met adverteren op YourMoney.nl

YourMoney.nl wordt bezocht door meer dan 1500 bezoekers per dag die zich orienteren op een financieel product door het vergelijken van verzekeringen en leningen. Onze site vergelijkt momenteel de volgende producten: Geldleningen (consumptief krediet), uitvaartverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekering en zorgverzekeringen.

Onze website wordt dagelijks met de grootst mogelijke zorg onderhouden. Door onze expertise op het gebied van lenen en verzekeren is het YourMoney team altijd op zoek naar nieuwe (financiele) producten die we in de toekomst kunnen vergelijken voor consumenten en zelfstandigen.

Welke mogelijkheden van adverteren biedt YourMoney.nl ?


U kunt afrekenen op basis van cpc, cpl of cps, daarnaast is zijn er ook fixed fee display (banner) posities te verkrijgen

• Uw advertentie is binnen 24 uur geplaatst, deze garantie geven wij af.

• U kunt uw diensten en/of producten onder de aandacht brengen d.m.v. plaatsing van actuele nieuwsberichten op onze blog

Wij bieden naast bovenstaande mogelijkheden altijd de optie om zelf naar wens een advertentie mogelijkheid aan te geven. YourMoney.nl gaat graag op een constructieve wijze samenwerkingen aan met toekomstige partners.

Meer weten over de diverse mogelijkheden om op YourMoney.nl gericht te adverteren? Stuurt u ons dan een bericht via ons contactformulier . Op reguliere werkdagen krijgt u binnen een uur een reactie van ons op uw gestelde vragen.